کمیسیون ها باید به صورت منظم عملکرد خود را ارائه دهند

ساخت وبلاگ

شهردار فسا در جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی این شهرستان گفت: کمیسیون ها باید به صورت منظم عملکرد خود را ارائه دهند و با برگزاری جلسات در کانون های مساجد، دانشگاه ها و پایگاه‌های مقاومت، در اشاعه و ارتقاء سطح فرهنگ شهر کوشا باشند.

به گزارش شیرازه؛به نقل از فسایی، در جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر فسا، که با حضور  محمد مهدی سیار، شاعر و نویسنده معاصر فسایی، اعضای شورای اسلامی شهر و برخی فعالان عرصه فرهنگ و برخی از اصحاب رسانه، در محل شورای اسلامی این شهر برگزار شد، پیرامون وظایف و رسالت کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر و به طور عام اصحاب فرهنگ، بحث و تبادل نظر شد.

مهرداد نیساری، مسئول کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر فسا، گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص کمک به عرصه ی نشر، ورزش و ... ارائه نمود.

سپس باصری، شهردار فسا، بر تعامل کمیسیون فرهنگی با شهرداری، مساجد و پایگاه‌های مقاومت بسیج تاکید کرد و افزود: کمیسیون ها باید به صورت منظم  عملکرد خود را ارائه دهند و با برگزاری جلسات در کانون های مساجد، دانشگاه ها و پایگاه‌های مقاومت، در اشاعه و ارتقاء سطح فرهنگ شهر کوشا باشند.

در ادامه  محمد مهدی سیار شاعر، ترانه سرا و مدرس دانشگاه دراین زمینه توضیحات و پیشنهاد هائی ارائه داد.

سیار که از شاعران به نام و پرآوازه  شهرستان بوده و صاحب آثاری ماندگار در حوزه نثر و نظم است؛ در سال 1389 جایزه ی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران  را با انتشار کتاب حق السکوت دریافت کرد و تا کنون چندین بار در محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) حاضر شده و با قلم اعجاز انگیزش مورد تحسین و تقدیر ایشان قرار گرفته است.

وی با حضور در این جلسه ضمن تشکر از فعالان عرصه ی فرهنگی شهر فسا که اخیراً فعالیت خود را در این عرصه پررنگ تر کرده اند با تاکید بر اشاعه فرهنگ و مطلوبیت فرهنگ در بیان مقام معظم رهبری عنوان کرد: هدف از عمران ایجاد رفاه است اما آیا ایجاد رفاه به تنهایی کافی است، بدیهی ست که احساس رفاه از ایجاد رفاه مهمتر است. همانگونه که احساس امنیت از ایجاد امنیت اهمیت بیشتری دارد.

سیار شاعر اکثر آثار فاخر حامد زمانی و میثم مطیعی است.


سیار با تبیین موضوع هویت سازی و بازشناسی هویت فرهنگی فسا خواستار تشکیل اتاق فکر و ایجاد کار فرهنگی میانبر شد.

همچنین با بیان این مطلب که در شهر امام علی بایستی به دنبال شاخص نمودن یکی از خصایل امام علی (ع) به عنوان یک خصلت عمومی مردم باشیم اظهار داشت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با تدبیر و ایجاد میانبر هویت، نام شهر شیراز را به «شهر مقدس شیراز، سومین حرم اهل بیت» تبدیل نمود و با این اقدام به نوعی هویت شیراز را تبیین نمود و دقیقا ما نیز باید در شهر فسا به دنبال بازسازی هویت فسا از طریق تکرار یک خصیصه شاخص و مردمی باشیم.

پس از آن میلاد کریمی از فعالان عرصه  فرهنگ با بیان این مطلب که باید مخاطب را شناسایی و پیدا کرد گفت: در بحث مهندسی فرهنگی شناخت انواع فرهنگ و نوع تعامل با جامعه اهمیت دارد. امسال سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگزاری شده است و بهتر است فرهنگ اقتصاد مقاومتی تبیین گردد.

وی افزود: محور برنامه های فرهنگی می تواند بر پایه  چند رکن؛ آینده پذیری، تنوع، جریان ساز ی باشد.

کریمی همچنین گفت: در حوزه رسانه باید تاثیر گذاری نامحسوس صورت پذیرد و تاثیر بگذارد و باید به گونه ای احساس نیاز را در مخاطب ایجاد نماییم.

در ادامه  فیروی و شیشه گر به عنوان اصحاب رسانه های محلی فسا صحبت کردند.

در پایان این جلسه از محمدمهدی سیار تجلیل به عمل آمد.



شیرازه...
ما را در سایت شیرازه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جمشید رضایی shiraze بازدید : 175 تاريخ : يکشنبه 13 تير 1395 ساعت: 12:48