مسئولان باید انقلابی حرکت کنند/ بعد از رحلت امام، هر کجایی که انقلابی عمل کردیم، پیش رفتیم/ انقلابی‌گری به معنای افراطی‌‎گری نیست؛ "انقلابی" انقلابی است + در حال تکمیل

ساخت وبلاگ
به گزارش شیرازه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (رحمةالله‌علیه) به سخنرانی در جمع هزاران نفری مشتاقان و دلدادگان بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران پرداختند.

این مراسم که به صورت زنده از شبکه‌ی اول و خبر سیما در حال پخش است، هم‌اکنون با سخنرانی معظم‌له در حال برگزاری است.

محورهای بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب در مراسم بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام (ره) که در حرم مطهر در حال برگزاری است به این شرح است:

- یکی از اوصافی که در مورد امام عظیم الشأن، کمتر به کار رفته عنوان جامعی است به نام "مومن متعبد انقلابی"؛ این یک صفت جامع است، امام "مومن به خدا"، "مومن به هدف" و "مومن به راهی" است که او را به این هدف می‌رساند و "مومن به مردم" بود؛ این صفت در مورد رسول الله هم در قرآن آمده است.

- امام، امام انقلاب بود. انقلاب یک کلمه است و در دل آن حقایق بی شماری وجود دارد؛ امام انقلاب یعنی پیشوای همه خصوصیاتی که کلمه انقلاب متضمن آن است.

- قدرتهای مادی هم که نسبت به امام همواره غضبناک و عصبانی بودند و البته می‌هراسیدند از امام، بیشتر به خاطر صفت انقلابی‌گری امام بود.

- قدرتهای مادی از کلمه انقلاب اسلامی وحشت می‌کنند.

- فشارها به کشور هر بار به بهانه‌های مختلفی مانند هسته‌ای و حقوق بشر وارد می‌شود اما حقیقت قضیه عبارت است از همین مساله که دشمنان انقلاب اسلامی از خصوصیت انقلابی‌گری واهمه دارند.

- در همین اواخر، یک سیاست‌مدار آمریکایی گفت که ایران به خاطر انقلاب اسلامی تحریم است؛ اصل تحریم مربوط به انقلاب 1979 است؛ که البته این یک حقیقت است.

- با انقلاب اسلامی، کشور از منجلاب‌های متعددی خارج شد.

- انقلاب کشور را از "منجلاب وابستگی"، "منجلاب عقب ماندگی"، "فساد سیاسی"، "فساد اخلاقی" و "حقارت بین المللی" که کشور گرفتار آنها بود، نجات داد.

- ما "تحقیر شده" و "عقب افتاده" و "عقب نگه داشته شده" بودیم، و در عوض همه اینها ما "آقا بالاسر" آمریکایی و انگلیسی داشتیم.

- آن روزها ما 4 برابر امروز نفت صادر می کردیم و جمعیت کشور نصف امروز بود اما اکثر نقاط کشور از خدمات عمومی دولتی که بر عهده دولتهاست محروم بودند و کشور در عقب افتادگی و فساد اخلاقی دست و پا میزد.

- امام بزرگوار ما مسیر ملت ایران را تغییر داد و ریل را عوض کرد.

- امام کشور را به سمت اهداف بزرگ رهنمون کرد، که این اهداف در حاکمیت دین خدا خلاصه می‌شود و به معنای ریشه کنی جهل و استضعاف و برقراری منظومه ارزشهای اسلامی است.

- برخی از هدفهایی که امام کشور را به سمت آنها حرکت داد، هدفهای "زمان بر"ی هستند اما دسترسی به این هدف‌ها ممکن است؛ لکن ملزوم اینست که انقلاب در همین ریلی که امام آن را وارد راه کرد، به حرکت ادامه بدهد.

- بعد از رحلت امام، هرکجایی که انقلابی عمل کردیم، پیش رفتیم و هرجا از حرکت جهادی و انقلابی غفلت کردیم، جا ماندیم.

- اگر انقلابی حرکت کنیم، پیشرفت قطعی است و اگر به روش دیگری حرکت کنیم، سرنوشت رقت‌آور خواهد بود؛ همانی که امام فرمودند که "اسلام سیلی خواهد خورد".

- برای انقلاب هزینه‌های سنگینی پرداخت شده تا انقلاب به دست آمده اما منافع زیادی هم برای ملت در این راه وجود دارد؛ "جنگ و تحریم" همه هزینه‌های انقلاب است، اما صدها برابر هزینه‌ها سود در برابر این راه وجود دارد.

- امروز به جایی رسیده‌ایم که بدون دادن هزینه‌های زیاد، ملت می‌تواند منافع زیادی را به دست آورد.

- تهدید شدیم و مدام گفتند حمله می‌کنیم و تحریم می‌کنیم اما مردم نه از تهدید نظامی ترسیدند و نه از تحریم فلج شدند، و ملت با شجاعت حرکت را ادامه دادند و از این پس هم باید همین باشد.

- مردم ما و مسئولین ما باید انقلابی بمانند و انقلابی حرکت کنند تا بتوانیم این راه را با موفقیت ادامه دهیم.

- بعضی خیال می‌کنند انقلابیون آن کسانی هستند که در دوران امام و در دوران مبارزات بودند در کنار امام بودند؛ اگر معنای انقلابی را اینگونه در نظر بگیریم انقلابی فقط همین افراد پیر خواهند بود.

- جوان امروز می‌تواند از بنده سابقه‌دار در انقلاب، انقلابی‌تر باشد؛ آنچنانی که در دوران #دفاع_مقدس دیدیم که افرادی جان خود را در راه انقلاب و در راه فرمان امام در کف دست گرفتند و به جبهه رفتند.

- این خطاست که ما خیال کنیم که اگر گفتیم کسی انقلابی است، بگوییم او افراطی است؛ خطاست که برای انقلابیون کلمه افراطی را به کار ببریم؛ این دوگانه‌ها سوغات بیگانگان و حرف دشمنان ایران است و نباید در فرهنگ سیاسی ما جا باز کنند.

- دشمنان، مردم ایران را به میانه رو و تندرو تقسیم می‌کنند و انقلابی را تندرو و غیرانقلابی را میانه رو می‌گویند؛ دشمنان اینها را در اظهاراتشان تکرار می‌کنند و ما نباید آن را تکرار کنیم.

- این هم خطاست که ما از همه افرادی که انقلابی هستند، یک نوع عمل انقلابی و یک نوع درجه انقلابی را توقع داشته باشیم.

- اگر کسی شاخصهای انقلابی‌گری داشت، او انقلابی است.

- برای انقلابی بودن شاخص‌هایی وجود دارد، که ما باید سعی کنیم در خودمان این 5 شاخص را ایجاد و حفظ کنیم.

1پاینبدی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب
2
هدف‌گیری آرمان‌های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها
3
پایبندی به استقلال همه جانبه کشور، سیاسی، اقتصادی ، فرهنگی که مهمتر از همه است و استقلال امنیتی
4
حساسیت در برابر دشمن و کار و نقشه دشمن و عدم تبعیت از آن
5
تقوای دینی و سیاسی

اگر این پنج شاخص در کسی باشد، قطعا انقلابی است لکن درجات انقلابی‌گری متفاوت است.

*** پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی انقلاب

- اولین پایه از مبانی اساسی ما پایبندی به اسلام_ناب در برابر اسلام آمریکایی است؛ اسلام آمریکایی شامل "اسلام متحجر و اسلام سکولار" است؛ نظامهای مادی از هر دوی این شاخصه‌ها حمایت می‌کنند.

- اسلام ناب از خلوت فردی و زندگی فردی تا تشکیل #نظام_اسلامی را شامل می‌شود.

- از مبانی دیگر پایبندی به محور بودن مردم است، که وقتی ما مردم را با اسلام ترکیب می‌کنیم، می‌شود جمهوری اسلامی

- مقاصد و هدفها و منافع متعلق به مردم است، اختیار در دست مردم است، رای مردم، خواست مردم، حرمت مردم، حضور مردم، شراکت مردم در نظام جمهوری اسلامی از مبانی است و باید به معنای واقعی کلمه به آن معتقد بود.

- اعتقاد به پیشرفت و تحول و تکامل و تعامل با محیط البته با پرهیز از انحرافاتی که ممکن است در این راه وجود داشته باشد؛ این حرکت باید به دست افراد اهل تعمق و دارای صلاحیت انجام شود و انسانهای نیمه سواد و کسانی که فقط ادعا دارند، نمی‌توانند مسئول این حرکت باشند.

- حمایت از محرومان و مظلومان از ارزشهای دیگر اساسی انقلاب است.

- اگر این پایبندی وجود نداشته باشد، در مقابل، عمل‌گرایی افراطی بوجود می‌آید و انسان را هرزگاهی به یک طرفی می‌کشاند و هر روزی انعطاف و کشاندن به یک طرف را ایجاد می کند.

- هدف گیری آرمان های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها که نقطه مقابل آن تنبلی و محافظه کاری و ناامیدی است.

- برخی تلاش می‌کنند جوانان ما را ناامید کنند و بگویند با این همه مخالفتها نمیتوانیم به جایی برسیم.

- نباید در مقابل فشارها تسلیم و منصرف شد، هرچند که موانع زیادی وجود داشته باشد.

- نباید به وضع موجود رضایت داد که نتیجه آن عقب گرد است.

- راه پیشرفت تمام شدنی نیست.

*** پایبندی به استقلال همه جانبه کشور، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و استقلال امنیتی

- این به این معنا است که ما در زمینه# سیاسی فریب نخوریم، دشمنی که هدفش این است که دولتها را به دنبال خود بکشاند، راههای مختلفی را دنبال میکند.

- راه دشمن همیشه تهدید نیست بلکه دشمن (آمریکا) گاهی نامه مینویسد که بیایید با هم مشکلات جهانی را حل کنیم؛ این جا انسان گاهی وسوسه میشود که برویم با یک ابر قدرت بنشینیم اما این ظاهر #دیپلماتیک است و باطن قضیه این است که این یک فریب است و میگوید بیا در زمین من با قواعد من بازی کن.

- این که ما در قضیه منطقه و در قضایای سوریه حاضر نشدیم در ائتلاف آمریکایی وارد شویم، به همین علت است.

- آنها در این راه میخواهند از نیروی هر کشوری استفاده کنند ولو با جمهوری اسلامی، که اگر جمهوری اسلامی امروز خام بشود و در آن وارد شود یعنی جدول آمریکا را کامل کرده است و این امر نافی استقلال است و آن را رد کرده است.

- استقلال فرهنگی از همه اینها مهمتر است، یعنی سبک زندگی را اسلامی و ایرانی انتخاب کنیم، از معماری، از زندگی شهری، از پیوندهای اجتماعی تا همه مسائل گوناگون را شامل میشود، تقلید از بیگانه در زندگی نقطه مقابل استقلال فرهنگی است.

- همین مهندسی اطلاعات و ابزارهای جدیدی که وارد میدان شده است، ابزارهایی برای تسلط بر فرهنگ یک کشور است، نمیخواهم بگویم این ابزارها را از زندگی خود دور کنید بلکه اینها می‌توانند مفید باشند و باید سلطه دشمن را از آنها سلب کرد.

- آمریکاییها بعد از قضایای هسته ای گفتند که باید اقتصاد ایران ادغام در اقتصاد جهانی شود، این یعنی چه؟ اقتصاد جهانی یعنی نقشه ای که سرمایه داران عمدتا صهیونیستی برای تصرف منابع مالی همه دنیا ترسیم کرده‌اند.

- ادغام اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی افتخار نیست، بلکه یک ضرر است و یک شکست است.

- هدفشان از مذاکرات هسته‌ای هم اقتصادی است، هدف بلعیدن اقتصاد ایران در اقتصاد جهانی است.

- استقلال اقتصادی فقط با اقتصادمقاومتی به دست می‌آید و دولت هم اقدام و عمل را شروع کرده است.

- اگر ما با یک کشور قراردادی می‌بندیم باید معلوم شود که این در کجای اقتصاد مقاومتی قرار می‌گیرد.

- اینکه ما تصور کنیم پیشرفت اقتصادی صرفا با #سرمایه_گذاری_خارجی حاصل می‌شود خطاست، فعال کردن ظرفیتها و سرمایه‌های داخلی اصل است.

- وارد کردن فناوریهای نو خوب است، اگر خارجی‌ها آن را بیاورند!

- جوانانی که توانسته‌اند در بسیاری از رشته‌ها و فناوری‌ها به رتبه‌های بالای دنیا برسند، نمیتوانند چاه های نفت ما را بهبود ببخشند؟!

- تحلیل‌گران بزرگ دنیا امروز روی اقتصاد مقاومتی ما شرط بندی می‌کنند؛ اینقدر این اقتصاد مقاومتی اهمیت دارد.

در حال تکمیل ...

متن کامل سخنرانی معظم له تا ساعتی دیگر به طور کامل منتشر می‌شود.

شیرازه...
ما را در سایت شیرازه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جمشید رضایی shiraze بازدید : 172 تاريخ : جمعه 14 خرداد 1395 ساعت: 14:30